BETALNINGSSÄTT

Du kan välja att betala på olika sätt: 

Kortbetalning
Idag kan du betala dina varor på Monroeworld.se med VISA,
MasterCard/Eurocard eller AMEX. Det är kostnadsfritt att betala med kontokort! DIBS skyddar din information. DIBS är ett svenskt företag som hanterar online-verifiering av kreditkort på ett säkert, snabbt och enkelt sätt.

När du fyllt i dina kortuppgifter krypteras kontokortsnumret direkt. Kommunikationen till DIBS-servern går via en krypterad direktförbindelse (https). När sedan din information skickas till banken används bankens säkerhetssystem.

Vid betalningen är det alltså två kommunikationsvägar som skyddas:
1. Kommunikationen mellan slutkonsument och DIBS
2. Kommunikationen mellan DIBS och banken
För kommunikationen mellan slutkonsument och DIBS används SSL-kryptering. DIBS använder sig av den starkaste kryptering som finns tillgänglig på marknaden med 128-bitarsnyckel. Det betyder att du dels kan vara säker på att du är uppkopplad mot just DIBS server, och dels att ingen annan än DIBS kan se din information.

I kommunikationen med bankerna använder DIBS samma säkerhetssystem som används av bankerna vilket garanterar den högsta säkerheten. DIBS uppfyller även kraven för marknadens främsta säkerhetsstandard PCI DSS.

 

  

 

 Fakturabetalning
Via Klarna erbjuder vi dig att betala din 
beställning med faktura. En snabb kreditupplysning görs i samband med din beställning och du får direkt besked om du blivit godkänd. Tänk på att du måste fylla i rätt adress och postnummer när du blir medlem för att ditt fakturaköp ska bli godkänt. Kostnad 30 kronor. Maxbelopp 4000 kronor. Betalningstid 14 dagar. 

 

  

 

Avbetalning
Via Klarna har du nu möjligheten att
delbetala dina köp hos Monroeworld. Med detta betalningssätt har du alltså möjligheten att betala alla dina köp hos oss i din egna takt från 50 kr i månaden eller 1/24 av totalbeloppet på kontot. Du kan självklart välja att betala av hela beloppet när du vill.  Det tillkommer en aviavgift på 29 kronor samt årsränta på 
19,5 % vid delbetalning.
Övrigt
Alla priser är inklusive moms. Fraktkostnad på 120 kr tillkommer. Outhämtade paket debiteras en administrativ kostnad på 400 kr.